1
2
3
4

Activiteiten op Bali

Of u nu wilt golfen, bergbeklimmen, wandelen, fietsen, mountainbiken, duiken, snorkelen, surfen, wildwater raften, zwemmen met dolfijnen, een schitterende trackingtocht maken, paardrijden op het strand of genieten van een overheerlijke massage, alles is mogelijk op Bali. Een informatiemap over de diverse activiteiten ligt voor u klaar in de villa.

Watersporten

Niet ver van villa Senja vindt u het fascinerende Menjangan Island, waar u prachtig kunt snorkelen en/of duiken. De onderwaterwereld is hier werkelijk schitterend. Snorkel- en duikapparatuur kunt u desgewenst huren.

De surfstranden trekken surfers over gehele wereld aan. Beginners kunnen in de branding van Kuta Beach terecht. Ervaren surfers gaan naar het strand van Medewi Beach op West-Bali, welke als een eldorado voor de ervaren surfer geldt en beschikt over een woeste branding.

Houdt u van avontuur dan kunt u wildwater raften op de Telega Waja Rivier. Al varend op een rubberboot over een snelstromende rivier leert u weer een heel andere kant van Bali kennen. Een tocht van ongeveer 2,5 uur voert u dwars door de jungle en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Trackingtochten

Wandelaars of liefhebbers van trackingtochten vinden in de rijstvelden rond Mayong, circa 5 km van de villa verwijderd, een ideaal gebied. Uw gids, Putu Artana, kan u alles vertellen over de rijke natuur en cultuur van Bali. Sluit uw trackingtocht af met een heerlijke lunch bij Putu en zijn familie thuis, waar u warm wordt onthaald en ervaar het authentieke Bali. www.mayongtrackingexperience.com

Ook het rijstveldlandschap rond Ubud, Tirtagangga op Oost Bali en het berggebied bij Munduk, ten noordwesten an het Bratanmeer bieden goede mogelijkheden om te wandelen. Voor wandelingen door de jungle in het National Bali Barat is een deskundige gids aan te raden.

Golfen

Bali beschikt over 4 golfbanen, maar de bekendste, de Bali Handara Golf Course, ligt in het berggebied tussen het Bratan en het Buyan meer, alweer het heerlijk koel is. De golfuitrusting kan ter plaatse of per dag gehuurd worden. Bijna alle banen zijn dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang geopend.

Fietsen

Fietsen kunt u prachtig vanaf Kintamani naar Ubud. Onze chauffeur kan u naar Kintamani brengen of u kunt er voor kiezen in Ubud te overnachten en de tocht aldaar te boeken. www.baliecocycling.com

Wellness

Uitgeput door stress als gevolg van onze 24-uurs economie komen steeds meer mensen naar Bali op zoek naar innerlijk evenwicht en harmonie. Het eiland heeft een lange geschiedenis op het gebied van geneeskunst. Een behandeling heeft de harmonisering tussen lichaam en geest als doel. Over het gehele eiland zijn spa’s of kuuroorden te vinden. Op loopafstand van villa Senja ligt, in een oase van rust, in een weelderige natuur verscholen en in een aangename ambiance het Zenresort, dat voor elke gast therapieen op maat levert, zoals bijvoorbeeld Ayurveda treatment. www.zenresortbali.com

Balinese massage

Het genot van een echte Balinese massage is werkelijk onvergetelijk. Deze techniek verenigt yoga en acupressuur en stimuleert de energiepunten van uw lichaam.

Boek nu villa Senja en u krijgt een gratis massage per persoon per boeking door ons aangeboden (geldt alleen voor volwassenen).