De villa

Villa Senja, uw exclusieve, in Balinese stijl gebouwde, van moderne elementen voorziene 8-persoons vakantievilla  ligt direct aan het strand van de noordkust van het tropische en exotische eiland Bali. Deze droomvilla, waar u zich meteen thuis zult voelen, is te huur voor eenieder die houdt van luxe en privacy (plattegrond villa Senja).

Villa Senja beschikt over een grote living met vide, 4 slaapkamers met badkamers ensuite, een overdekt terras met groot zwembad van 18 x 6 m, een pooldeck voorzien van diverse moderne ligbedden, een bale bengong (Balinees rusthuisje) en een loungeplek met parasol om u te beschermen tegen de tropenzon. Deze loungeplek ligt direct aan de Balizee ligt. Dit alles is omgeven door een onder architectuur aangelegde, tropische en met liefde onderhouden, parkachtige tuin, waarin alleen witte bloemen bloeien. Aan de zuidzijde van onze Buka (open huis) kijkt u uit over rijstvelden en bergen.

Villa Senja is uitermate geschikt voor:

  • een romantische, relaxte zen-, zon- en strandvakantie in het aardse paradijs;
  • het maken van diverse culturele uitstapjes;
  • een actieve vakantie, zoals duiken, snorkelen, trackingtochten, dolfijnensafari, mountainbiken, surfen, golfen, raften, etc.;
  • overwinteren of lang verblijf.

We nodigen u van harte uit om rond te kijken op onze website, zodat u zich alvast waant in de droomwereld van Villa Senja.