Over Bali, uwdroom eiland

Er is geen land zo veelzijdig als Bali. Dit geldt niet alleen voor het landschap, maar ook voor haar zeer gastvrije bevolking. Bali, dat qua oppervlakte iets groter is dan de provincie Utrecht, beschikt over een ondoordringbare jungle, prachtige meren, hoge bergen, een gigantische krater, eeuwenoude dorpjes, talloze tempels en fantastische stranden. Kortom een magische mix van talloze verrassende belevenissen. Laat u betoveren tijdens uw verblijf op het „Eiland der Goden“.

Rust and comfort

Soms wilt u tijdens uw vakantie alleen maar uitgebreid en weldadig genieten. Niets aan uw hoofd, slechts rust, heerlijk eten, samensmelten met de natuur en vooral genieten van luxe, weelde en comfort. Vanzelfsprekend is dit allemaal mogelijk in droomvilla Senja.

Honeymoon op Bali

Bekroon de mooiste dag van uw leven met de meest romantische reis van uw leven. Waar zou dit beter kunnen dan op het prachtige eiland Bali en in villa Senja. U kunt uw huwelijk legaal, maar ook symbolisch laten voltrekken. Ook het hernieuwen van uw huwelijksgeloften behoort tot de mogelijkheden. Als geen ander legt ons personeel u met een brede glimlach in de watten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Lang verblijf of overwinteren op Bali

De kinderen uit huis, niet meer gebonden aan schoolvakanties, eindelijk tijd voor uzelf, de droom van veel mensen met pensioen in zicht. Bali is dé belevenis om tussen de altijd vriendelijke Balinezen deel uit maken van de zo bijzondere cultuur. Als u dit combineert met het flink aantal zonuren per dag is Bali hét vakantieland bij uitstek.

 

Bali, dé meest complete en veelzijdige vakantiebestemming ter wereld!