Reacties

""Droom of werkelijkheid? Alleen maar superlatieven.""

Het grootste minpunt. Je moet helaas ook weer naar huis... Geweldige dreamteam dat werkelijk niets teveel is. Schitterende parktuin. Elke dag op verzoek voortreffelijke maaltijden door de dames bereid. Een heel warm onthaal bij aankomst. Vanaf het eerste, prettige persoonlijke, contact met fam Pool en het toetsen van de tevredenheid tijdens het verblijf tot het moment dat thuis alles telefonisch nogmaals de revue passeert, voortreffelijk geregeld. Een prachtig concept met diverse extra's. Transfer wordt geregeld, korte lijnen voor wifi, arts, taxi, ziekenhuis en toezicht. Petje af Janine en René. Overal is aan gedacht en staat garant voor een geweldige vakantie waarin je niet voor verrassingen komt te staan. Kadek en Komang verdienen een elf wat ons betreft. Dit vergeten wij nooit meer en het was niet de laatste keer.

Enorm bedankt.

Piet, Amy, Jomayra, Surya, Irene en René

""Een geweldige ervaring!!""

Een super villa met een mooie tuin, in een rustige omgeving met uitzicht over zee. Het personeel was super! Lief, zorgzaam, meelevend. Een belevenis die moet je ervaren. Hebben met ons zessen een super vakantie gehad.

Van Dijk

""Dromen zijn geen bedrog!!!""

In de eerste plaats wil ik Kadek, Komang, Gusti, Doniek en Putu bedanken voor de geweldige vakantie die wij mochten beleven in jullie paradijs villa Senja. wat een geweldige verzorging door de dames, we zijn maar 2 keer uit wezen dineren want wat kunnen die meiden koken, het was allemaal even lekker en met de grootste zorg bereid. uitstapjes kunnen makkelijk vanuit de villa gemaakt worden, 1 van de mooiste vonden wij Menjangan Island maar er is zoveel meer. Bali had maar heeft nu nog meer ons hart gestolen, de mensen, het eten alles is SUPER. Ook een compliment naar de verhuurders want de belangstelling is voor, tijdens en na de vakantie prima in orde waarvoor onze complimenten. Bij de villa kun je alles aan Kadek vragen want ze regelt werkelijk alles voor je, van een taxi tot een masseuse niets is haar teveel. het enigste nadeel vonden wij dat je een taxi nodig hebt om 's avonds een terrasje te pakken maar ondanks dat hebben wij ons prima vermaakt. Rene en Janine nogmaals onze dank!!!

Marcel en Ria

Klik op de foto’s om te vergroten